Equip

Splenda Quality Leather compta amb un equip altament especialitzat.

Una quinzena de professionals que coneixen profundament els processos productius de la pell. Però, per sobre de tot, persones compromeses que treballen en un ambient proper i que s’estimen i valoren allò que fan.

Splenda compta amb quatre àrees d’activitat: Àrea Humida o de Curtició, Àrea d’Acabats, Àrea de Classificació i Enviament i Àrea d’Administració.

Aquests àmbits de producció i gestió operen sempre de manera coordinada per a fer possible el producte òptim i vetllar per la plena satisfacció del client.

Equip

01

Àrea Humida o de Curtició

On es concentra la feina més manual i, probablement, més dura.

Aquí té lloc el procés de fabricació, des que es reben els cuiros en sal fins l’assecatge de les pells.

area-curticio-splenda

02

Àrea d’Acabats

En aquesta àrea s’apliquen els productes i mecanitzats perquè les pells adquireixin les seves característiques de color, tacte i aspecte finals. D’aquí surt el producte final.

area-acabats-splenda

03

Àrea de Classificació i Enviament

En aquesta zona es passa l’últim control de qualitat i es prepara la distribució.

Se separen les pells en diferents categories, segons mida, gruix i perfecció, i es classifiquen per al seu enviament per via terrestre, aèria o marítima a qualsevol part del món.

area-classificacio-splenda

04

Àrea d’Administració

El centre de control d’Splenda Leather. Aquí es desenvolupen les tasques d’adquisició de matèries primeres, logística, comptabilitat i gestió de la participació en fires internacionals.

area-administracio-splenda

ASSOCIACIONS & GREMIS

GREMIS I ALIANCES INTERNACIONALS DE LES QUALS FORMEM PART

ANAR A ASSOCIACIONS I GREMIS